Garanties van Seres

2 jaar fabrieksgarantie

Als een onderdeel van je SERES defect raakt door een fabrieksfout vervangen wij het gratis bij een van onze GMGE servicelocaties*. Deze garantie geldt voor de eerste 2 jaar, of 120.000km, Onder de garantie vallen alle defecten maar ook onvolkomenheden of afwijkingen in de lak die zijn veroorzaakt door fabrieksfouten.

of 8 jaar garantie i.c.m. SERES EV-polis.

Naast 2 jaar fabrieksgarantie krijg je , bij het afsluiten van een SERES EV Polis op je nieuwe SERES geleverd door GMGE BV* , 6 jaar extra garantie (dus in totaal 8 jaar / 150.000km).

Onder de extra garantie vallen de volgende onderdelen:

  • Motor: behuizing en alle interne onderdelen;
  • Aandrijving: aandrijvingsassen, aandrijfverbindingen;
  • Stuurinrichting: stuurinrichting met alle binnenwerk,
  • Remmen: Alle rem onderdelen excl. de slijtage delen
  • Comfort: elektra, ruitenwisser motor, koplamp ruitenwisser motor, verwarming, hulpventilator motor, claxon, schade aan de controle computer, relais, schakelaar, motor elektrische ramen. Achterruitverwarmingselement, schuifdakmotor, centraal slot, schakelaars, magnetische spoelen, vergrendelingsmotoren, deursloten, bedieningsunits;
  • Airconditioning: compressor, condensor, ventilator en verdamper;
  • Koelsysteem: koeler, verwarming, thermostaat, waterpomp, thermische ventilator, en thermische schakelaar;
  • Veiligheidssystemen: airbagcontrolesystemen, gordelspanners.

Uitgesloten voor de extra garantie zijn: onderdelen die niet vanaf de fabrikant zijn gemonteerd, en bedrijfs- en hulpmaterialen zoals chemicaliën, filters, koelmiddelen en antivries, hydraulische vloeistof, oliën, vetten en andere smeermiddelen.

8 jaar garantie op de accu / batterijpakket

Op de accu geven we een extra lange garantie, van 8 jaar of 120.000 kilometer (afhankelijk van wat het eerste komt). Binnen deze garantie repareren of vervangen we de accu gratis bij een van onze servicelocaties*. Een geleidelijke afname van prestaties door normale slijtage wordt niet als een defect beschouwd, en valt daarom niet onder de garantie. 

12 jaar garantie op carrosserie

Omdat wij voor onze auto’s de hoogst mogelijke kwaliteit kiezen bieden wij op de carrosserie 12 jaar garantie op doorroesten. We repareren of vervangen het paneel gratis, als de roest is ontstaan door een fout in het materiaal of de fabricage. 

*Bovenstaande garantievoorwaarden zijn alleen van toepassing op auto’s die geleverd zijn door de Green Mobility Group Europe (GMGE BV) en de garantie werkzaamheden worden uitgevoerd door een GMGE BV aangewezen servicelocatie.